Man koopt oude opslagruimte voor $ 500 en vindt $ 7.5 miljoen

opslagruimte

Hij had de $ 7.5 miljoen even over het hoofd gezien

Dan Dotson is een bekend figuur voor iedereen die trouwe kijker is van het programma Storage Wars. De veilingmeester verkoopt opslagruimtes in het programma en heeft een goede neus voor epische ontdekkingen. Dat Dan $ 7.5 miljoen over het hoofd heeft gezien in een opslagruimte zag waarschijnlijk niemand aankomen…

Dan Dotson

Dan Dotson wordt ook wel gezien als de koning van de veilingen. Al jaren lang heeft de veilingmeester een bekende reputatie door onder andere zijn deelname aan het programma Storage Wars, waar hij vanaf dag één bij betrokken is. De doorgewinterde verkoper stond er om bekend dat hij werkelijk alles kon veilen voor een goede prijs, van porseleinen poppen tot aan complete meubelsets. Het veilingmeesterschap zit in het bloed van Dan.

Vroeger als klein kind keek Dan altijd vol bewondering naar zijn opa. De grootvader van de veilingmeester werkte vroeger namelijk op boerderij veilingen. Hierdoor ontwikkelde de jonge Dan al op vroege leeftijd zijn passie voor verkopen.

Laura Dotson

Zijn vrouw, Laura Dotson, lijkt een perfecte match met de veilingmeester. Laura en Dan leerden elkaar kennen toen Laura op zoek was naar keukenapparatuur en Dan de inhoud van een restaurant verkocht. De vonk tussen de twee sloeg al snel over en dat was niet het enige wat oversloeg. Laura was al snel besmet met het veilingmeesterschap en het setje bleek een gouden match te zijn. Uiteindelijk blijkt Laura een grote drijfveer achter het succes van haar man te zijn. Zij kwam namelijk met het idee om zijn verkoop-capriolen op te nemen en online te plaatsen.

De ontdekking

Tijdens een liefdadigheidsevenement stapte een vrouw op Dan af en vertelde hem dat een vriend van haar een opslagruimte voor $ 500 van hem had gekocht. Volgens de vrouw was de opslagruimte alleen veel meer waard dan de betaalde $500. Dan realiseerde zich al snel dat hij iets over het hoofd had gezien in de opslagruimte…

Benieuwd wat Dan Dotson over het hoofd heeft gezien? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/3