Een marinier kan niet wachten om zijn vrouw eindelijk weer te omhelzen, maar staat versteld als hij haar ziet

marinier

De hereniging na maandenlange afwezigheid verliep niet zoals verwacht

De Amerikaanse marinier Chris Daugherty moet vanwege zijn werk keer op keer zijn jonge gezin achterlaten voor maandenlange missies. Telkens kan hij niet wachten om zijn vrouw en kinderen weer in de armen te sluiten, maar het weerzien loopt deze keer niet zoals verwacht…

Maandenlang van huis

De Amerikaanse Chris Daugherty zit bij de marine en moet daarom soms maandenlang de zee op voor een militaire missie. Dat was ook het geval in januari 2017. Chris moest afscheid nemen van zijn familie voor een overzeese missie van maar liefst vijf maanden. Zijn vrouw Natasha, zijn zoon en zijn twee dochters moesten hem al die tijd missen. Tijdens de missie krijgt Chris te maken met een flinke tegenvaller. De tocht zou langer blijken te duren dan aanvankelijk gedacht, waardoor de marinier nog langer van huis moet zijn. Chris weet dan nog niet wat hem bij terugkeer te wachten staat.

Geheim bewaren

Voor Natasha is het niet makkelijk om alleen met drie jonge kinderen achter te blijven. Naast de opvoeding van haar zoon en dochters, heeft de hardwerkende moeder ook nog eens twee verschillende banen. En dan is er ook nog een groot geheim dat Natasha wil bewaren voor haar man. Hoewel ze regelmatig videobelt met Chris, vertelt ze hem niet alles wat er thuis op het vasteland speelt. Ook vraagt ze haar kinderen keer op keer om niet hun mond voorbij te praten wanneer ze met papa bellen. De jonge moeder is voortdurend bang dat Chris erachter komt dat ze iets verborgen probeert te houden.

Gevaarlijk beroep

Ook op het schip waar Chris op werkt loopt de spanning op. De marinier werkt als cryptologietechnicus. Het is zijn taak om signalen en codes te ontcijferen. Met zijn schip ligt de zeeman voor de kust van Korea. De bemanning krijgt de schrik van hun leven als Noord-Korea begint met het testen van ballistische raketten, terwijl zij vlakbij zijn. Ze zijn zich ervan bewust dat hun beroep de nodige risico’s met zich meebrengt en wachten vol spanning af hoe dit voor hen gaat aflopen.

Ook Natasha volgt de situatie aan de Koreaanse kust op de voet. Ze is erg bang dat haar man iets overkomt en twijfelt of ze haar grote geheim misschien toch moet opbiechten. Ze weet immers niet of ze haar Chris nog in levende lijven terug zal zien…

Benieuwd wat Natasha besluit te doen? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2