Zó ontmoet jij een partner op de MAFS-manier, maar dan zonder camera’s

mafs

De liefde van je leven kan één blind date van je vandaan zijn…

We kijken altijd met veel plezier naar Married At First Sight. Het is inmiddels dan ook een begrip geworden binnen de datingwereld: gematcht worden door relatie-experts en elkaar pas voor het eerst zien voor het altaar. Heb jij nou altijd al eens willen proberen om op de MAFS-manier de liefde van je leven te vinden, maar heb je geen zin in al die camera’s en de drama? Dan kan dat!

Deskundigen

Liselotte Visser is matchmaker en expert bij Married At First Sight en kreeg de vraag of het ook mogelijk is om zonder camera’s op de MAFS-wijze te trouwen. “Hoewel het niet mogelijk is om aan Married at First Sight mee te doen zonder op tv te komen, is het wel mogelijk om de partnerkeuze uit handen te geven aan deskundigen”, legde Visser uit.

Perfecte match

Dit doe je door contact te zoeken met een matchmaker, waarna je een kennismakingsgesprek zult hebben. Diegene zal dan door middel van diepgaande gesprekken proberen erachter te komen wie jij bent en wat je zoekt, om daar vervolgens een geschikte match bij te vinden. In aanloop van de blinddate kun je nog coaching krijgen om de ontmoeting zo soepel mogelijk te laten verlopen en zodat jij weet wat je moet vragen om erachter te komen of dit een perfecte match is.

Verkeerde keuze

Ondanks dat de stellen in MAFS voor jouw gevoel misschien sneller scheiden dan samenblijven, is deze manier van daten een hartstikke goede manier volgens Visser. “In onze huidige, snelle, op uiterlijk gerichte maatschappij, maken veel mensen de verkeerde partnerkeuze. En dan is het heel prettig als er een deskundige is, die op een andere manier kijkt naar jou en datgene wat jou uniek maakt.”

Liefde gaat over emotie, legt de expert uit. Veel mensen gaan volgens haar te rationeel te werk, daarom gaat het vaak mis. “Daarom werken de wensenlijstjes, zoals we bij internet-daten zo veel tegenkomen, niet. De beste keuze is een gevoelsmatige keuze.”

Lees ook: MAFS-matchmaker verbaasd door reacties: ‘Ik vind de kijkers ontzettend streng’

Bron: Fem Fem | Beeld: Married At First Sight