Dit is momenteel het meest bekeken huis op Funda

Wij zouden er gelijk intrekken!

Het is voor veel mensen een hobby: woningsite Funda afspeuren naar de mooiste optrekjes. Hierbij kijken we stiekem ook naar woningen die we eigenlijk niet kunnen betalen (dromen mag, toch?). Het meest bekeken stulpje op Funda van dit moment is er zo eentje. Het betreft een villa in Rotterdam van 307 vierkante meter groot, met een fantastische tuin en zwembad. De vraagprijs? Een luttele 2,1 miljoen euro.

Wat een prachtige woning!

Neeltje Breedveldkade 18

Het huis dat momenteel het meest wordt bekeken op Funda, staat aan de Neeltje Breedveldkade in Rotterdam. De woning staat omschreven als een ‘imposante ibiza style villa’. Bij het huis hoort een eigen lap grond, een geweldige tuin aan het water en een spectaculair zwembad. Daarnaast komt het huis met een zonnig dakterras met jacuzzi en een buitenbar.

Interieur

Ook vanbinnen is de riante villa superdeluxe ingericht. Zo bevat het huis een grote woonkamer en -keuken met wijnkoelkast, drie slaapkamers (waarvan 1 master-bedroom) met inloopkasten en eigen design-badkamers. Ook is er een grote kantoorruimte, waar eventueel nog een vierde slaapkamer van gemaakt kan worden.

2,1 miljoen euro

Wil je de eigenaar worden van deze luxueuze villa? Dan moet je flink in de buidel tasten. Voor het stulpje betaal je namelijk een som van 2,1 miljoen euro. Een fors bedrag, maar het ontbreekt de woning dan ook aan helemaal niets. Beschouw je jezelf als een echte luxe poes en heb je genoeg te besteden? Dan is deze woning gegarandeerd iets voor jou! Via De site van Funda kun je een afspraak maken voor een bezichtiging.

Bekijk hieronder de foto’s:

Lees ook: Man bouwt garage om tot volledig huis voor zijn moeder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron & Beeld: Funda