Met deze briljante truc hoef je nooit meer je douche schoon te maken! Wij zijn om!

De douche schoonmaken

De douche schoonmaken was nog nooit zo effectief

Als er nou iets in huis is dat je constant schoonmaakt, maar wat nooit lang schoon blijft, dan is het wel de douche. Wat je ook doet of hoe vaak je het ook doet, de douche lijkt bijna altijd wel vuil te blijven. Schoonmaken is vaak al ondankbaar werk, maar weer een vieze douche is wel erg storend natuurlijk. Dankzij de slimme trucjes van ‘Clean My Space’ hoef je nooit meer tijd te verspillen aan het schoonmaken van je douche.

Dit is wat je nodig hebt:

– Badkamer tegelreiniger of neutrale zeep
–  Een dubbelzijdige spons (die geen krassen maakt)
–  Microvezeldoekjes
– Een trekker
– Baksoda
– Schoonmaakazijn voor je glazen douchedeuren (als je die hebt)

Wat moet je doen?

Verwijder allereerst al je spullen uit de douche. Doe het douchegordijn opzij, als je dat hebt in de douche, en spuit de badkamerreiniger op de tegels. Laat het ongeveer vijf minuten intrekken, zodat de badkamerreiniger zijn werk kan doen. Maak vervolgens je muren schoon met de spons, dit doe je met de klok mee totdat je alle tegels hebt gehad.

Voor oppervlaktes die niet van glas zijn, kun je ervoor kiezen om wat baksoda op je spons te doen om het goed te kunnen verwijderen. Een theelepel baksoda op je spons is genoeg. Dit kun je herhalen voor alle onderdelen en oppervlaktes van je badkamer, dus niet alleen de douche, maar ook het bad bijvoorbeeld. Vervolgens gebruik je het water uit de douche om alle muren schoon te spoelen, wederom met de klok mee. Gebruik daarna de trekker om het water te verwijderen en met een microvezeldoekje maak je het helemaal droog. Lees de rest van de stappen op de volgende pagina.


Pagina 1/2