Doe deze twee middelen in een spuitfles en je hebt het beste schoonmaakmiddel ooit!

schoonmaakmiddel

Een wondermiddel dat je maakt van twee dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt

Voor sommigen is cola het drankje dat ze altijd kunnen drinken en voor anderen is het een handig schoonmaakmiddel. Zo kun je cola gebruiken om de wc schoon te maken of om je gaspitten weer te laten glanzen. Ook tandpasta is veel meer dan alleen maar een middel om het gebit mee te reinigen. Zo kun je je vingernagels er helemaal mee schoonmaken of kun je je sieraden weer laten schitteren.

Cola en tandpasta zijn dus twee middelen die je kunt gebruiken om goed schoon te maken. Combineer de twee en je hebt een geweldig schoonmaakmiddel. Doe een trechter in een spuitfles en schenk 250 milliliter cola in de fles. Knijp daarna een flinke dot tandpasta in de spuitfles. Laat de tandpasta even oplossen in de cola en schud de fles daarna voorzichtig heen en weer, zodat de tandpasta helemaal is opgelost.

Dankzij dit middeltje wordt boenen en schrobben verleden tijd. Gebruik het om je badkamer of keuken mee schoon te maken. Gootstenen, gaspitten en wc’s zijn niet alleen schoon maar schitteren ook nog eens.

Bron: 5 -Minute-Crafts | Beeld: Pixabay