Dit stel bouwde een fantastisch mini-gastenverblijf voor slechts 570 euro

mini-gastenverblijf

Wie wil wel in dit mini-gastenverblijf slapen?

De hype van tiny-houses, oftewel mini-huisjes waarin alles zit wat je nodig hebt maar ook zeker niet meer, is nog niet voorbij; vandaag kwamen we dit fantastische mini-gastenverblijf tegen. Het kostte slechts 570 euro om te maken en was binnen drie weken klaar. 

Iets voor jou?

Uitdaging

Fotografe Alla Ponomareva wilde samen met haar man Garett een klein gastenverblijf bouwen en stuitte op de ontwerpen van designer Derek ‘Deek’ Diedricksen. De ontwerper van het kleine huisje schatte de kosten van het verblijf op een kleine duizend euro. Aangezien Alla en haar man al meerdere doe-het-zelf-projecten op hun naam hebben staan, besloten ze er een echte uitdaging van te maken: het huisje moest minder gaan kosten dan voorspeld en moest binnen drie weken klaar zijn. Dit lukte: door materialen zoals ramen, planken, spijkers en dakdelen van eerdere projecten te hergebruiken wist ze kosten te drukken.

Bierproeven

Het verblijf werd uiteindelijk gebouw voor 570 euro, bijna de helft van de voorspelde prijs. Het resultaat is bijzonder en iets waar de fotografe erg trots op is: door een uitklapbare muur is het gastenverblijf uit te breiden en heeft het extra speling. Het huisje kan twee gasten herbergen die samen kunnen slapen maar ook apart van elkaar de nacht kunnen doorbrengen door de bedden uit elkaar te schuiven. Voor een warme douche moeten de gasten een beetje moeite doen; er is geen stromend water in het kleine huisje. De gasten die er verblijven krijgen ook nog een leuk extraatje: ze mogen gratis het zelfgebrouwen bier van Alla haar man proeven.

 

Zou jij er wel een paar nachten in willen slapen?

Lees ook: Dit schattige ’tiny house’ kost maar 44.000 euro en de binnenkant is echt geweldig!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Elle | Beeld: AirBNB