Dit zijn de leukste series en films om met je moeder te kijken

Perfect voor een gezellige middag met je moeder

Er zijn veel films en series die de relatie met je moeder perfect omschrijven. Van de gedeelde liefde voor slechte films en koffie zoals Lorelai en Rory, tot de mooie band tussen Jane en Mateo. Plof daarom gezellig samen op de bank en kijk deze leuke series en films! 

Gilmore Girls – serie

Wie Gilmore Girls nog niet kent: deze serie laat alle kanten van de relatie tussen moeder en dochter zien. De serie gaat over Lorelai en Rory die in het idyllische dorpje Stars Hallow wonen. Ondanks de goede band tussen moeder en dochter, is de band tussen Lorelai en haar ouders allesbehalve goed. Dit levert leuke afleveringen op waar je met je moeder gerust uren naar kunt kijken.

Ginny & Georgia – serie

De vrijgevochten Georgia verhuist samen met haar kinderen, Ginny en Austin, naar het noorden van Amerika om met een schone lei te beginnen. Dit gaat alleen een stuk moeizamer dan ze hadden verwacht. Georgia gaat echter niet bij de pakken neerzitten, en vecht terug.

Jane the Virgin – serie

Jane the Virgin gaat over Jane Villanueva die heeft gezworen tot haar huwelijk maagd te blijven. Door een medische fout komt ze er alleen achter dat ze zwanger is. Jane moet hierdoor goed nadenken over de toekomst. En dan is ook nog de vraag wie de vader is…

Benieuwd welke films je gezellig met je moeder kunt kijken? Ga dan naar de volgende bladzijde!