Wil jij een boomhutbed? Lees snel verder! Saartje Prum gaat er één weggeven!

boomhut

Saartje Prum is een geweldig merk en ze geven prijzen weg! Win o.a. een boomhutbed t.w.v. 1195,-!!

Saartje Prum is een merk met geweldige producten voor een unieke kinderkamer: bedden, beddengoed, meubelen, behang en decoratie (lampen, kleden, slingers, muurstickers,..). Alles om een super gezellige kinderkamer te maken!

Ze ontwerpen hun producten zelf en alle producten zijn op elkaar afgestemd, zodat je echt een mooi geheel krijgt in je kinderkamer. Saartje Prum heeft een missie: de wereld een beetje mooier maken. Daar zijn ze volgens ons goed in geslaagd, wij zijn verliefd op hun producten!

Onze favorieten?
Voor de meisjes het ‘ droomhuis’  bed om heerlijk in weg te dromen. De ‘suikerzoet’ collectie vinden wij te zoet voor woorden, erg leuk! Voor de jongens vinden wij het ‘ boomhut’ bed helemaal te gek. De ‘ topo’  collectie of de ‘ padvinder’  collectie past daar helemaal bij!

Ze gaan maandag 3 oktober verschillende leuke prijzen weggeven, waaronder een Boomhut bed! Het leuke aan deze actie? Je hebt ALTIJD prijs! Je kan naast het boomhutbed de volgende producten winnen: dekbedovetrek naar keuze, kussen naar keuze, wandlamp naar keuze of kortingsbonnen. Ga snel naar saartjeprum.nl/winactie, schrijf je in voor hun nieuwsbrief en maak kans!

saartje-prum

Nieuwsgierig geworden naar al hun prachtige producten? Kijk op saartjeprum.nl of kom langs (op afspraak) bij Saartje Prum, zodat je de producten in het echt kunt bewonderen en geven ze je ook graag persoonlijk stylingadvies.