Nog geen plannen voor kerst? Dit kun je volgens je sterrenbeeld doen

Avondje op de bank of toch uiteten?

Het is nog niet eens december, maar de grootste kerstliefhebbers zijn al lang bezig met het optuigen van de kerstboom en luisteren non-stop naar de leukste kersthits. Heb jij nog geen idee wat je met de feestdagen wil gaan doen? We geven je een idee op basis van je sterrenbeeld.

Ram (21 maart en 20 april)

De Ram is tijdens de feestdagen snel gestrest. De kat zit continu in de boom en er liggen steeds weer naalden op de grond. Ram, niet zo stressen, het komt allemaal goed! Ga een lekkere wandeling maken met het gezin of bezoek een kinderboerderij. Probeer je in ieder geval niet al te veel druk te maken!

Stier (21 april tot 21 mei)

Zodra het oktober is, wil de Stier al voorbereidingen treffen voor de feestdagen. Voor de Stier betekent dat voornamelijk dat hij of zij tijd besteedt aan het vinden van de leukste recepten voor de lekkerste gerechten. Vlak voor – en tijdens – de feestdagen staat de Stier dan ook continu in de keuken om een feestgerecht voor de hele familie klaar te maken. Stieren zijn immers echte familiemensen en zijn Stieren ook goed gezelschap tijdens de feestdagen. Zo nemen ze alle tijd om bij te kletsen. Een gezellig diner met familie is dan ook jouw ultieme kerstgevoel, Stier!

Tweelingen (22 mei en 21 juni)

De Tweelingen is tijdens de feestdagen vaak heel erg druk met van alles. De kerstversiering ophangen, hapjes maken of buiten de tuin doen, Tweelingen is er maar druk mee. Daarom is een tripje naar de bioscoop het perfecte uitje voor jou. Zo kom je lekker tot rust en hoef je even niet aan al die verplichtingen te denken.

Kreeft (22 juni tot 23 juli)

De Kreeft kijkt er ontzettend naar uit om tijdens de feestdagen tijd met familie en vrienden door te brengen. De Kreeft ziet vrienden en familie regelmatig, maar tijdens de feestdagen ziet hij of zij veel van hen tegelijkertijd, waardoor de Kreeft in z’n nopjes is. Zodra het 1 november is, is de Kreeft al bezig met het maken van kerstplannen en begint de Kreeft met het doen van kerstinkopen. Hij viert de kerst daarom ook het liefst in eigen huis, met vrienden en familie. Of het nou met een gezellig zelfgemaakt diner is, of met een pizza op de bank, het maakt de kreeft niet zoveel uit.

Leeuw (24 juli tot 23 augustus)

De Leeuw kijkt telkens weer uit naar de toffe feestjes die worden gegeven tijdens de feestmaand. De Leeuw vindt het fantastisch om te pronken in prachtige outfits. De Leeuw vermaakt zich zowel op rustige familie-avonden als grote feesten. Tevens is de Leeuw gek op cadeaus. Niet alleen om ze te krijgen, maar ook om te geven. Een huisfeestje of een gezellig avondje in de kroeg is voor jou dan ook de ultieme kerst.

Maagd (23 augustus tot 23 september)

De Maagd laat zijn of haar liefde voor de feestdagen minder duidelijk zien dan bovengenoemde sterrenbeelden, maar dat betekent niet dat ze niet genieten van Kerstmis en oud en nieuw. De Maagd is achter de schermen continu bezig om te zorgen dat alle festiviteiten rondom kerst en oud en nieuw op rolletjes verloopt. Als alles eenmaal is geregeld, kan de Maagd optimaal genieten en relaxen. Dat relaxen doet de maagd het liefst op de bank met een gezellige kerstfilm op.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Maagd en Weegschaal kunnen perfect samenwerken, ook tijdens de feestdagen slaan ze de handen ineen. Ze vinden het fantastisch om samen het huis te decoreren. De Weegschaal treedt echter meer op de voorgrond en vindt het fantastisch om de gastvrouw of -heer van de avond te zijn. Een romantisch diner met een Maagd is dan ook een goede manier om de feestdagen te vieren voor een weegschaal.

Schorpioen (24 oktober en 22 november)

De Schorpioen is over het algemeen niet echt een liefhebber van de feestdagen. Het liefst zit jij dan ook gewoon op de bank met een goede film, maar als je vrienden je meevragen naar de kroeg zul je dit aanbod niet afslaan. Stiekem vind je kerst wel leuk, al laat je dat niet echt merken.

Boogschutter (23 november en 22 december)

De Boogschutter is over het algemeen iemand die altijd voor sfeer zorgt en mensen opfleurt. Tijdens de feestdagen zorg jij dan ook voor gezelligheid. Je brengt de feestdagen daardoor het liefst door met vrienden en familie. Uiteten in een gezellig restaurant is voor de Boogschutter daarom een goede optie tijdens de kerst.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Als Steenbok ben jij iemand die zich elk jaar plechtig aan de tradities houdt. Of dat nou gaat om het kerstdiner of lootjes trekken met de familie, jij houdt je er steevast aan vast. De kleine dingen maken jouw feestdagen speciaal en zijn daarom extra belangrijk. Die typische foto voor de kerstboom? Die prijkt ook dit jaar weer op jouw Instagram. Thuis, voor de open haard is dan ook wat de Steenbok het allerliefste doet met de feestdagen.

Waterman (21 januari tot 18 februari)

De Waterman is niet vies van een feestje en danst er tijdens de feestdagen daarom ook het liefst op los. Of de voetjes nou van de vloer gaan in de plaatselijke kroeg, of na het eten in de woonkamer: de Waterman vermaakt zich wel.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn zo gek op de feestdagen, dat ze tijdens de feestdagen van 2018 alweer aan het nadenken zijn over wat ze tijdens de feestdagen van 2019 willen doen. Als je aan Vissen vraagt wat hun favoriete gedeelte van de feestdagen is, zullen ze waarschijnlijk zeggen: alles! Wat ze ook doen met de feestdagen, maakt niet uit, want Vissen vinden alles aan kerst leuk.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden zijn de grootste kletskousen

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels