Nooit meer koud: Action verkoopt terrasverwarmer voor een prikkie

action

Dat wordt inslaan!

Zit jij al helemaal met je hoofd in de zomer? Dan zijn die heerlijke zomeravonden natuurlijk ook niet te missen. Ook in de lentemaanden kunnen de temperaturen op gaan lopen. Enige minpuntje: in de avonden koelt het sterk af. Zonde natuurlijk als je nog even buiten wil zitten. Gelukkig kun je met deze terrasverwarmer ook in de avonden buiten genieten.

Terrasverwarmer

Natuurlijk houdt iedereen ervan om in de lente- en zomermaanden een terrasje te pakken. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Open de deuren van je eigen terras en nodig je vrienden en vriendinnen gezellig uit in je achtertuin. Toch kan het in de avonden sterk afkoelen, waardoor terrassen natuurlijk niet helemaal ideaal is. Maar… met déze terrasverwarmer van de Action kun jij heel wat avonden langer genieten van de gezelligheid!

Voor een prikkie

Nóg leuker: deze terrasverwarmer van de Action scoor je – natuurlijk – voor een prikkie. Voor nog geen tachtig euro heb jij deze heater al in je achtertuin hangen. Door het compacte formaat kan je de heater overal een plekje geven. En hoewel de verwarmer misschien klein lijkt, kan hij verwarmen tot een bereik van 16m2. Ideaal! Nog een handig feitje over deze verwarmer: er zit een afstandsbediening bij zodat jij lekker kan blijven zitten. Waar wacht je dus nog op? Scoor ‘m snel voordat het te laat is.

Lees ook: Wow: vriend Wanda dropt Een Jaar Van Je Leven-bom

Bron: Girl Scene | Beeld: Pexels