Oei: deze sterrenbeelden kunnen niet tegen hun verlies

verlies

Dit zijn slechte verliezers

Verliezen vindt niemand leuk. Maar sommige mensen zijn zó competitief dat ze er alles aan doen dat ze winnen. Of het nu gaat om een bordspelletje of een discussie: winnen is een must voor déze sterrenbeelden.

Ram

Ram is misschien wel het meest fanatieke sterrenbeeld van de dierenriem. Of je nu een potje Monopoly speelt of een voetbalwedstrijd, jij móet winnen. Na een overwinning voel je je goed en voldaan, maar wanneer je verliest kan je erg gefrustreerd en zelfs boos worden. Medelijden van anderen maakt het voor jou alleen nog maar erger.

Leeuw

Leeuw staat bekend om trots en zelfverzekerdheid. Jij ziet jezelf in elk opzicht als een winnaar en wil het liefste dat anderen jou ook zo zien. Je hebt een behoorlijk ego, en een verlies kan daarin een flinke deuk opleveren. Je doet er daarom alles aan om de winst in de wacht te slepen.

Schorpioen

Schorpioen is in alles gepassioneerd, en dat geldt dus ook voor elke vorm van competitie. Om te winnen, kun je zelfs besluiten om de spelregels voor jezelf wat aan te passen in jouw voordeel. Als je dan toch verliest, kun je dat eigenlijk niet handelen en word je liever boos dan dat je je verlies accepteert.

Stier

Het laatste sterrenbeeld dat in dit lijstje niet kan ontbreken, is de stier. Jij hebt inmiddels al zo’n imago opgebouwd, dat anderen bijna geen spelletjes meer met je durven spelen. Bij een overwinning kun je je geluk niet op, maar wanneer je verliest kunnen jouw blikken anderen wel doden. Oei…

Lees ook: Wanneer ga je op je energierekening merken dat de energieprijzen dalen?

Bron: Margriet | Beeld: Pexels