OMG: geweldig nieuws voor Ikea-fans, wij willen hier heen!

ikea

Dat wordt gelijk rennen naar de winkel!

Er is vast geen huishouden in Nederland dat geen producten van de Ikea in huis heeft staan. En voor de echte die hard Ikea-fans hebben we goed nieuws! Er komt namelijk een speciale Ikea winkel in Nederland. En waar deze tijdelijke winkel te vinden is? Gewoon in het midden en centraal in het land: op het Utrechtse Vredenburgplein!

Onze cadeaus zullen tijdens de feestdagen nu ook helemaal Ikea-proof zijn!

Tijdelijke winkel
Voor de duur van anderhalve maand zal er op het Utrechtse Vredenburgplein een echte Ikea-giftshop geopend worden. Met natuurlijk de aankomende feestdagen in het vooruitzicht heeft Ikea besloten om in Nederland hier een aparte en tijdelijke winkel met leuke Ikea-cadeaus voor te openen. Verwacht in deze winkel geen bedden of kasten, de winkel is namelijk een stuk kleiner dan de andere vestigingen in Nederland. In een interview met Sabine Kaars Sijpesteijn, woordvoerder van Ikea, maakt ze de grap: “In deze winkel zal je niet verdwalen. Er zijn eigenlijk alleen spullen te vinden die normaal helemaal aan het einde van de Ikea-route liggen. Denk aan kussens, glazen, schalen, lampen en andere woonaccessoires.”

Persoonlijke videoboodschap
Ikea wil graag meer aandacht besteden aan het geven van cadeaus rondom de feestdagen en heeft daarom een innovatieve manier gevonden om je cadeaus nóg persoonlijker te maken. In deze tijdelijke winkel van Ikea kun je namelijk videoboodschap opnemen en toevoegen aan je cadeau. Van de video wordt een speciale QR-code aangemaakt en degene die het cadeau ontvangt kan de code scannen en krijgt dan op zijn telefoon de persoonlijke videoboodschap te zien.

Innovatief bestelscherm
De tijdelijke winkel in Utrecht zal van 16 november tot 31 december geopend zijn. Heb je tijd tekort en kom je nét na sluitingstijd pas bij de winkel aan? Geen probleem! Aan de buitenkant van het pand zal een digitaal scherm komen te hangen. Klanten kunnen hier na sluitingstijd op het scherm hun cadeaus alvast bestellen. Er wordt een volledig nieuwe techniek toegepast op het scherm, want je hoeft deze namelijk niet aan te raken. Door middel van handbewegingen in de lucht dichtbij het scherm kunnen je ‘scrollen’ door de hele website van IKEA!

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pexels