Ongelofelijk, wat herkenbaar: dit huis is sinds de jaren 70 niet meer aangeraakt!

Dit huis ziet er nog precies zo uit als in de jaren 70!

Je ziet het in de mode maar ook in interieurtrends: alles komt op een gegeven moment weer terug. Zo ook de retro-look van de jaren ’70, mensen betalen momenteel flinke bedragen voor vintage spullen uit die tijd. Houten panelen, prints, zitzakken, spullen van kurk: het is weer helemaal hip.

Voor een echte jaren ’70 liefhebber is dit huis dan ook een echte droom om in rond te kijken!

Onaangeraakt
In het Amerikaanse plaatsje Framingham in de staat Massachusetts staat een huis dat sinds het ontwerpproces in de jaren ’70 niet meer veranderd is, alles is nog precies hetzelfde. De muren, de kleuren, de meubels en de vloeren: alles is onaangeraakt gebleven. De oorspronkelijke eigenaar bouwde en stylede het huis helemaal naar zijn zin en de hierop volgende bewoners vonden het zo bijzonder dat ze alles intact hebben gelaten. De huidige eigenaren zijn nu echter verhuisd en het huis staat te koop.

Te koop
Het pand met toebehoren staat op de markt met een prijs van $624.900, inclusief alle originele details. Naast de pracht aan houten panelen krijg je hiervoor onder andere vijf slaapkamers, een zwembad en een geweldige badkamer. Kijk en geniet, want hier ga je sowieso elementen van herkennen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron & Beeld: NSMBL