Opgelet: Leen Bakker roept een product terug! Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen!

Leen Bakker roept producten terug

Dit is een mededeling voor iedereen die in het bezit is van roze babydekens van de woonwinkel. Het bedrijf doet een terugroepactie vanwege een veiligheidsprobleem. Het probleem is namelijk dat de draad van de deken los kan raken, hierdoor kan er gevaar ontstaan voor kleine kinderen, zo waarschuwt Leen Bakker.

Leen Bakker heeft advertenties ter waarschuwing geplaatst in diverse landelijke dagbladen waarin het melding maakt van een ‘belangrijke veiligheidswaarschuwing’, zoals ook op de eigen website te lezen valt. Het gaat voor alle duidelijkheid alleen om de roze babydeken, dus niet om de andere varianten. De andere kleuren voldoen wel gewoon aan de kwaliteitsnormen, aldus Leen Bakker.

Klanten worden opgeroepen om de babydeken zo snel mogelijk terug te brengen. Klanten krijgen het volledige aankoopbedrag terug, ook zonder vertoon van een kassabon. We vragen iedereen nadrukkelijk om dit bericht met zoveel mogelijk mensen te delen! Deel dit bericht daarom met al je vrienden, familie en kennissen!