Oom laat deze oude garage achter en wat de familie binnen aantreft is ongelooflijk!

oude garage
In de oude garage treft de familie een enorme verrassing aan

Het overlijden van een familielid blijft een treurige gebeurtenis. Soms komen er wel verhalen naar boven van bijzondere erfenissen die overgedragen worden aan de familie, die zelf geen weet heeft van het bestaan. Dit geldt ook voor een familie uit Newcastle, Engeland. Een al tijden zieke oom van de familie liet na zijn overlijden een stoffige, oude garage achter. Wat de familie binnen aantrof had echter niemand verwacht.

De oom laat niet alleen zijn woning en inboedel aan zijn familie na, maar ook zijn oude garage. 

Oude garage

In de lente van 2007 overlijdt de toen 89-jarige Engelse Dr. Harrold Carr in zijn woonplaats, Newcastle. Na zijn dood weet de oude man zijn familie flink te verrassen, omdat hij een fervent verzamelaar blijkt te zijn geweest. Zijn familie erft zijn stoffige, oude garage, waar binnen een grote verrassing staat te wachten. Zijn neef opende de bergruimte en trof hier iets aan wat hij niet had durven dromen.

Verzamelaar

Het was bekend dat Dr. Harrold Carr de laatste jaren van zijn leven in een nogal teruggetrokken bestaan leefde. Hij leefde als een kluizenaar, mede door zijn obsessief-compulsieve dwangstoornis (OCD). Hij gooide nooit iets weg en begon steeds meer en meer spullen te verzamelen. Carr had een voorliefde voor auto’s, vliegtuigen, machine’s en avontuur gerelateerde spullen. In de berging verzamelde hij voornamelijk onderdelen voor meerdere auto’s, maar niemand wist precies wat voor en hoeveel auto’s er in de garage stonden.

Bekijk op de volgende pagina wat de neef van Dr. Harrold Carr aantrof in de oude garage.

Pagina 1/2