Ouders laten hun kind voor straf achter tussen de beren.. Wat een drama!

kind
Deze ouders hebben spijt van de straf die ze hun kind gaven!

Veel kinderen zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Soms zijn ze zo vervelend dat je graag even van ze af zou willen. Ook deze ouders waren hun zoontje zat toen hij vervelend werd. Ze twijfelden geen moment en handelden direct op de plek waar ze zich bevonden. Dit gaat wel heel ver, lees maar!

De ouders van het 7-jarig zoontje  genaamd Yamato Tanooka, waren op een dag aan het wandelen door de bergen van het Japanse Hokkaido. Ze waren wilde groenten aan het plukken maar Yamato was het zat en hij begon vervelend te doen. De ouders werden erg boos en namen het besluit om hem daar op de bergen achter te laten. Deze straf lijkt nog niet heel bijzonder, totdat je erachter komt dat de ouders Yamato achterlieten voor straf in een gebied waar veel beren voorkomen. Gelukkig zijn de ouders hem direct gaan zoeken toen ze erover nadachten maar helaas… Was het al te laat? Ze konden hun 7-jarig zoontje nergens meer vinden. Wat moesten ze nu? Het was hun eigen besluit om Yamato daar in zijn eentje achter te laten, hulp zoeken zou geen beste optie voor ze zijn.

Ben jij benieuwd wat ze toen hebben gedaan? Ga dan naar de volgende pagina en je zal erachter komen of het gezinnetje weer compleet is of niet.


Pagina 1/2