Nu te koop: een mega penthouse in hartje Amsterdam met een héél bijzonder interieur

De binnenkant is nogal… bijzonder

Wanneer we de grootste villa’s en penthouses van Nederland voorbij zien komen op Funda kunnen we het niet laten om heel even binnen te spieken. Zo ook bij deze woning die gelegen is aan de bekende Keizersgracht in Amsterdam. Van de buitenkant ziet de woning er normaal uit, maar wacht maar tot je de binnenkant ziet. 

“Uniek, sfeervol & Art Nouveau, dit zijn de drie kernwoorden die dit prachtige penthouse het beste omschrijven”, aldus de beschrijving op Funda.

Penthouse met lift

Volgens de verkoper is dit huis geheel verbouwd met oog voor detail. Het bovenhuis is direct bereikbaar met een lift en de woning heeft een totale oppervlakte van 237 vierkante meter. Naast de grote verdeling over twee verschillende woonlagen heeft de woning ook een riant dakterras van 141 m2, met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. De woning aan de Keizersgracht staat te koop voor 2,3 miljoen euro.

Art Nouveau

Met name de inrichting is wat ons compleet verbaasde bij deze woning. De inrichting heeft veel weg van de kunststroming Art Nouveau of ook wel Jugendstil genoemd. De kleuren en bijzondere vormen in het huis zelf én de inrichting zijn erg bijzonder en uniek. Wat vind jij van deze inrichting?

Zou jij in een penthouse als deze kunnen wonen? Bekijk alle foto’s van deze Amsterdamse woning hier

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beelden: Funda