Dit Amsterdamse penthouse werd vorige week het meest bekeken op Funda

Voor het luttele bedrag van 8 miljoen euro is dit optrekje voor jou

Wanneer we door een straat rijtjeshuizen lopen, is het wel zo verleidelijk om even naar binnen te gluren. Vinden we nu eenmaal leuk. Maar bij Neerlands grootste en meest luxe appartementjes naar binnen kijken is wat lastiger. Gelukkig is daar Funda. De woningsite heeft genoeg pareltjes op de website staat en dit Amsterdamse penthouse werd afgelopen week het meest bekeken. 

Dit optrekje komt met een dakterras, sportschool, sauna én yogaruimte.

Funda

Sinds enige tijd staat dit Amsterdamse penthouse op Funda en de woningsite liet weten dat het pareltje vorige week het meest werd bekeken. Onze nieuwsgierigheid is gewekt. Hoogtijd om de woning ook even te bekijken.

Penthouse

De meeste mensen zijn al blij als ze een huis bemachtigen met een extra slaapkamer en genoeg ruimte om hun achterste te keren, maar je hebt natuurlijk altijd optrekjes die al je dromen overtreffen. Dit Amsterdamse penthouse lijkt daar het voorbeeld van te zijn. Het appartement staat momenteel te koop en de toekomstige eigenaar kan genieten van een uitzicht over de Amsterdamse skyline, een meditatieruimte, een sauna en een dakterras waar je u tegen zegt. 

Bekijk meer foto’s van het Amsterdamse penthouse op Funda.

Lees ook: Even loeren: dit rijtjeshuis werd het meest bekeken op Funda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Funda | Beeld: Funda