Dit zijn de perfecte cadeaus voor jouw collega’s

Even een aardigheidje

Met al dat thuiswerken zou je bijna vergeten dat je collega’s hebt. Toch is het hartstikke leuk om elkaar juist in deze tijden te bedanken. Heb jij collega’s die je extra in het zonnetje wil zetten? Of misschien juist werknemers? Met deze inspiratie wordt je geheid werknemer van de maand.

Mokken

Praktische cadeaus doen het altijd goed. Vooral aan collega’s of werknemers. En waar starten de meeste mensen hun dag mee? Precies! Een lekkere kop koffie of thee. Hoe leuk is het dan dat jij gepersonaliseerde mokken hebt laten maken. Je kunt ze natuurlijk afstemmen per persoon met verschillende teksten, grappige quotes of passende kleuren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een luxe kant-en-klare mok. Wat het extra leuk maakt is dat iedereen zijn of haar eigen mok mee kan nemen als er weer op kantoor gewerkt mag worden. Scheelt weer een hoop verwarring tijdens de afwas.

T-shirts

Nog zo’n praktisch cadeau; een t-shirt! Het is voor werkgevers een leuk idee om de werknemers een t-shirt te geven met het logo van het bedrijf. Toch is dit idee niet alleen ter inspiratie van de werkgevers. Ook voor collega’s onderling is het superleuk om shirts te laten bedrukken. Dit kan natuurlijk met een grote knipoog en wat humor, of omdat je echt even de waardering voor iemand wilt uiten. Met t-shirts kun je in ieder geval weer veel kanten op.

Drinkflessen

Mokken zijn natuurlijk hartstikke praktisch maar er zijn veel beroepen waarbij je niet vast op een locatie zit. Het geven van een drinkfles is dan een goede oplossing. Deze kan makkelijk meegenomen worden onderweg. Je kunt kiezen voor bidons of thermoflessen en ze weer zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Pennen

Pennen gebruikt iedereen, en zeker als je aan het werk bent. Het geven van een pen is dus wederom zo’n lekker praktisch cadeau. Je kunt er ook voor kiezen om die ene collega die altijd naar jou omkijkt een luxe pen te geven. Deze pennen hebben vaak een prijskaartje, maar worden wel jaren lang gebruikt. Om het extra persoonlijk te maken kun je er ook nog voor kiezen om ‘m te laten graveren. Om het helemaal af te maken kun je er zelfs nog een leuk notitieboekje bij geven.

Koptelefoon

Heel gezellig hoor, als straks iedereen weer op kantoor kan werken. Toch ben je inmiddels gewend aan de stilte in je eigen thuiskantoor. Hoe passend is het geven van een koptelefoon dan? Sterker nog, veel collega’s hebben waarschijnlijk helemaal niet de luxe van een thuiskantoor en zitten aan de keukentafel samen met het hele huishouden. Dat is dus nog een goede reden waarom een koptelefoon zo’n goed cadeau is.

USB-stick

Tegenwoordig kun je op allerlei plekken gepersonaliseerde usb-sticks laten maken. Je kunt voor de basics gaan of juist eentje helemaal van hout. Ook hier geldt weer; je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. In dit geval is het misschien juist wel aan te radden om het persoonlijk te maken, zodat iedereen de juiste usb-stick mee naar huis neemt aan het einde van de dag.

Persoonlijke lunch

Een cadeau hoeft natuurlijk helemaal niet veel te kosten. Sterker nog, je kunt ervoor kiezen om het helemaal persoonlijk te maken door een eigen lunch samen te stellen. Na die lange periode samenwerken ben je er inmiddels vast wel achter gekomen wat jouw lievelingscollega graag als lunch eet. Hoe leuk is het dan om zelf een lunch te verzorgen! Dit kan ook gewoon nog zolang iedereen thuiswerkt door het te laten bezorgen. Mocht je nou de luxe hebben om wel op kantoor te kunnen lunchen, doe dan van tevoren even flink boodschappen en zorg dat het klaar staat voor je collega er is. Zo scoor je geheid punten.

Milieu vriendelijk

Inmiddels kun je alle kanten op als je op zoek bent naar hét perfecte cadeau voor je collega of werknemer. Om dit beeld nog completer te maken onze laatste tip: houd het een beetje milieubewust. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die rekening houden met afbreekbare producten of om producten op milieuvriendelijke wijze te laten maken. Dit past helemaal bij de trend van het moment dat er aandacht wordt geschonken aan dit onderwerp. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om een cadeau te geven dat én leuk is om te krijgen, én daarnaast ook nog eens van duurzame kwaliteit is.

Lees ook: Deze 21 tuinhacks besparen je veel tijd en geld

Beeld: Unsplash, Kate Hliznitsova