Niet alleen in bed: op deze 4 vreemde plekken kun je bedwantsen ook oplopen

bedwantsen

Had jij enig idee?

Spinnen, slangen, slakken, het zijn allemaal creaties waarvan we eigenlijk niet willen erkennen dat ze bestaan. Nog zo eentje die in dat rijtje thuishoren zijn bedwantsen. We zijn die beestjes echt liever arm dan rijk.

Zo kom je dus aan bedwantsen.

Bedwantsen

Je denkt vaak niet aan die minuscule beestjes tót je er last van hebt. Bedwantsen vind je -het zal geen verrassing zijn- vaak in je bed. Maar er zijn ook andere manieren waarop je last kunt krijgen van bedwantsen. Je kunt ze zelfs buiten oplopen en ze mee naar huis nemen. Ja, echt. Op deze plekken kun je ze ook oplopen:

Vliegtuig

Het klaptafeltje van een vliegtuig is niet superschoon, het toilet is niet je van het, maar verder is zo’n vliegtuig toch best oké. toch? Helaas, het blijkt dat bedwantsen de stoelen in het vliegtuig de perfecte plek vinden om zichzelf te huizen. Vlieg je binnenkort? Dan kan het geen kwaad om je stoel te bedekken met je eigen deken of een hoes voor de stoel. Gooi ‘m na gebruik weg.

Baggage

Of je nu een koffertje achter je aansleept of het enkel doet met een rugzak: let altijd goed op waar je je bagage neerlegt. Het kan zo dat het op bepaalde locaties krioelt van bedwantsen. Een tapijt in een lobby, de stoffen achterbank van die taxi. Bedwantsen kunnen zo in jouw bagage klimmen en op deze manier neem je ze mee naar huis. Heb je het idee dat jouw bagage ten prooi is gevallen aan bedwantsen? Leeg je tassen dan buiten, was je kleding en laat ze drogen.

Lees op de volgende pagina op welke twee manieren je bedwantsen nog meer kunt oplopen.

Pagina 1/2