Dit is de populairste Airbnb ter wereld

Hier zouden wij wel een nachtje willen verblijven

Airbnb startte in 2008 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de vakantie-industrie. Via Airbnb kunnen mensen privé-accomodaties huren en verhuren. Airbnb is vaak goedkoper dan een hotel, sindsdien schieten de Airbnbs als paddenstoelen uit de grond. In dit geval kun je het bijna letterlijk nemen want de zogenoemde Mushroom Dome Cabin is verkozen tot de populairste Airbnb ter wereld.

Zou jij hier willen verblijven?

Mushroom Dome Cabin

Zo’n 130 kilometer ten zuiden van San Francisco staat een klein huis in het bos dat de vorm van een paddenstoel heeft. Het huisje is slechts negen vierkante meter, maar dat mag de pret niet drukken. Sinds juli 2009 hebben eigenaren Kitty en Michael het huisje te huur staan en sindsdien stromen de reserveringen binnen. Wie graag wil overnachten in het beeldige huisje moet er vroeg bij zijn. De Mushroom Dome Cabin is tot oktober verhuurd, op een paar dagen in september na. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Da janela lateral do quarto de dormir, vejo uma beleza, uma jóia rara. #airbnb #momanddaughteradventures #viajandopelomd #mushroomdomecabin

Een bericht gedeeld door ??é???.??? (@melcasarotti) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lugar perfeito pra se passar uma noite, duas… (sem se importar com os cabelos) #mushroomdomecabin #cabinlife #airbnb #aventuras #amoviajar

Een bericht gedeeld door ??é???.??? (@melcasarotti) op

Lijkt het je wel wat om in hier te vertoeven. Hier kun je een overnachting boeken en meer foto’s bekijken van het schattige stulpje. Eén nacht kost 116 euro. 

Lees ook: Dit is het meest bekeken huis op Funda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Metro, Airbnb | Beeld: Pexels