Pure horror: deze man vindt het ‘engste insect ter wereld’ in huis, wat een monster!

Dit insect komen wij liever niet tegen in een donker steegje

We begrijpen heus wel dat insecten gewoon bestaan en dat ze ook wel degelijk nut hebben, maar dat neemt niet weg dat we ze liever niet in onze directe nabijheid hoeven te vinden. Wij zijn dan ook niet te trots om toe te geven dat we wel eens in blinde paniek een andere kamer in zijn gerend als we op een duizendpoot of andere griezel stuitten. 

Maar wat deze man in zijn huis aantrof, dat is van een heel ander niveau eng.

Creatonos-mot
Wij zijn in staat ons huis in de fik te steken en nooit meer terug te kijken als we dit monster in de slaapkamer aan zouden treffen. Een Indonesische man deelt de beelden van een insect dat hij tegenkwam in zijn huis op social media. Het bizar uitziende beest heeft tentakels en lijkt op een soort groteske mot met en oranje achterlijf. Het gaat om een mannetjesmot van de familie creatonotos. Het is een tijgermot die – helaas voor de bewoners – wel vaker voorkomt in Azië. De mannetjes ontwikkelen tentakels om zo de vrouwtjes te verleiden. Nou, bij ons werkt het averechts!

‘Mijn huis mag je hebben’
De reacties stromen binnen op Facebook: velen kunnen amper naar de beelden van het insect kijken. “Ik kan zelfs niet beginnen beschrijven hoezeer ik dit haat”, schrijft iemand. Een ander schrijft weer: “Mijn huis mag je hebben, ik ben weg”. Tja, dit is weleens wat anders dan een simpel spinnetje op het plafond. Wat de man precies heeft gedaan om de engerd weg te krijgen uit zijn huis, is niet bekend. Wij slapen vannacht met het licht aan!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! (Maar als je dit bericht graag wil vergeten begrijpen we je ook… )

Bron: Libelle | Beeld Facebook