Amerikaanse ‘Skinny House’ van nog geen meter breed gaat viraal op TikTok

Van de voorkant lijkt de woning normaal, tot je het huis vanaf de zijkant bekijkt…

Op Funda kunnen huizen er soms op de foto anders uitzien dan dat ze in werkelijkheid zijn. Zo zien bepaalde ruimtes er bijvoorbeeld vaak ruimer en lichter uit dan in het echt. Voor dit bijzondere huis in de buitenwijk van Chicago gaat dit ‘gezichtsbedrog’ zeker op. Van de voorkant lijkt het namelijk een normale woning, maar bekijk je ‘m vanaf de zijkant, dan lijkt er een heel stuk van de woning te missen.

‘Skinny House’

In het Amerikaanse Chicago filmde een TikTokker onlangs een bijzondere woning. De jongen gaf de woning de naam ‘Skinny House’, maar in de woonwijk waar de woning zich bevindt staat de woning ook wel bekend als ‘Pie House’. Deze bijnaam heeft de woning te danken aan zijn vorm. Bekijk je de woning namelijk van de linkerzijde, dan lijkt de woning erg smal. Vanaf de andere zijde is de woning een stuk breder, waardoor het woonoppervlak als het ware in een taartpunt loopt. Dankzij deze video van TiktTok-gebruiker eli.korn_ ging de unieke woning binnen mum van tijd viraal en werd het door duizenden mensen bekeken.

@eli.korn_

SKINNY HOUSE SKINNY HOUSE SKINNY HOUSE ##fyp ##100gecs ##geccing ##skinny ##skinnyhouse ##architecture

? I Need Help Immediately – 100 gecs & Laura Les & Dylan Brady

Groot van formaat

De eerste indrukken van het huis zijn behoorlijk indrukwekkend. Het ziet er vanaf de voorkant mooi uit en het lijkt alsof het van een behoorlijk formaat is, maar dan moet je de zijkant van het huis zien. Het is super smal! Het lijkt erop dat je niet eens binnen met je armen gestrekt kunt staan. Waar we dan helemaal benieuwd naar zijn: hoe ziet de ‘Skinny House’ er eigenlijk van binnen uit? Ook daar hebben we foto’s van gevonden en geloof ons, het je zal verbazen hoe groot de ‘Skinny House’ eigenlijk van binnen is.

Kijk snel op de volgende pagina hoe de woning er van binnen uit ziet.

Pagina 1/2