Dit is het bewijs dat je wasmachine écht je sokken opeet!

 

sokken

De boze wasmachine is de schuldige

Sokken. Ze zijn en blijven een mysterie. Het ene moment zijn ze gelukkig met hun wederhelft en het andere moment besluiten ze single door het leven te gaan. Hun wederhelft zien we nooit meer terug. Hoe kan dat nou? Waarom blijven onze sokken niet gelukkig bij elkaar? Is het de wasmachine die roet in het eten gooit? Het antwoord is: ja. 

De wasmachine ‘eet’ de wederhelft inderdaad op!

Wasmachine
Het is wel degelijk mogelijk dat sokken ‘opgegeten’ worden door de wasmachine. We grapten er altijd over dat kaboutertjes vanachter de wasmachine onze sokken meenamen, maar nu blijkt je sok serieus vast te kunnen gaan zitten in de wasmachine. Dit gifje is het bewijs:

Sok-garantie
Dat het voor heel veel mensen een probleem is, bewijst webwinkel Cheaque. Zij leveren nu sokken met een ‘verloren sok-garantie’. Deze garantie is drie jaar geldig, Als jij onverhoopt een helft van een paar sokken verliest, krijg je van hen een sok cadeau. Op die manier hou jij al je paren compleet! Het maakt bij deze garantie niet uit of je sokken ‘opgegeten’ zijn door de wasmachine of dat je ze zelf kwijt bent geraakt.

Lees ook:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash