Heb jij één van deze spullen nog op zolder? Ga snel kijken, want dan heb jij een klein fortuin in handen!

  • Disney-videobanden: 

Toen de dvd werd geïntroduceerd werden ontelbare VHS-videobanden bij het grofvuil gezet. Wie ze zorgvuldig bewaarde kan geluk hebben. Een nog goed afspeelbare band van een Disneyfilm zoals Belle en het beest bracht onlangs op handelssite eBay maar liefst 14.300 euro op.

  • Een Nintendo Gameboy:

De eerste Game Boy van Nintendo kwam in 1992 op de markt. Het  spelcomputertje was een enorme hit, maar werd al snel ingehaald door andere gadgets. Wie er nog een in een lade heeft liggen in de originele verpakking, kan misschien gratis en best luxe op vakantie. Op een exemplaar zonder krasjes – inclusief doos, gebruiksaanwijzing en een paar spelletjes – werd recent 2300 euro geboden.

  • een Furby:

De Furby, een aaibare knuffel die kan praten en reageert op aanrakingen, kwam in 1998 vlak voor kerstmis op de markt en werd een wereldwijde hype. Maar na verloop van tijd ging de lol er weer vanaf en verdwenen de harige speelgoeddieren meer en meer op de achtergrond. Goed nieuws voor wie nog zo’n Furby heeft. In een nog ongeopende verpakking brengen ze gemiddeld  bijna 600 euro op!

wat heb jij nog liggen? Laat het ons weten!

Bron: AD


Pagina 2/2