Ze steekt een rozensteel in een aardappel en kijk wat er een week later gebeurt! Fantastisch!

rozensteel

Maak van één roos een rozenstruik in een handomdraai!

We houden allemaal van een mooi bosje bloemen op de keukentafel, alleen jammer dat een bosje bloemen niet goedkoop is en je deze na een paar dagen al in de prullenbak kunt gooien!

Bloemen zijn heel erg mooi en geven je huis een huiselijke sfeer. Ze ruiken ook nog eens heerlijk! Helaas zijn bloemen redelijk aan de prijzige kant en hebben we niet allemaal de groene vingers van Rob Verlinden. Nu hebben we een supertip voor je, waarmee in een handomdraai je eigen rozen kunt stekken! Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig. Zo heb je altijd een bloemetje bij de hand. Ideaal toch?

Groene vingers

Helaas hebben we niet allemaal de groene vingers om een mooie bloementuin te onderhouden. Gelukkig hebben wij nu dé tip gevonden om binnen een mum van tijd een prachtige rozenstruik te hebben. Je hoeft ervoor absoluut niet goed in tuinieren te zijn en je zal toch altijd mooie bloemen hebben. Klinkt goed, toch? Iedereen houdt van een mooi bos rozen en dankzij deze truc heb je straks een tuin vol prachtige bloemen. Het enige wat je nodig hebt is een rozensteel, een aardappel, een plastic fles, potgrond en een pot.

Een roos en een aardappel? Ja dat lees je goed! Deze truc klinkt vreemd, maar het werkt echt. Op de volgende pagina staan de instructies met extra video.


Pagina 1/2