Koppel uit Nieuw-Zeeland bouwt truck om naar prachtig kasteel

truck kasteel
Wie had ooit gedacht dat je dit kasteel van een truck kon maken!

We komen op het internet regelmatig bijzondere, unieke huizen tegen. Zo ook deze truck, die op het eerste vrij normaal lijkt. Echter, wanneer de Nieuw-Zeelandse eigenaren de truck uitvouwen, zal je doen verbazen! Van een kleine, compacte wagen wordt een groot kasteel gemaakt. En ja, alles wat je in een normale woning vindt, zit ook allemaal in deze kleine truck!

Het is ongelofelijk wat deze mensen van hun truck hebben weten te maken!

Droomkasteel

Het stel Jola en Justin komen oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, maar zijn beiden zeer reislustig. Ze hebben samen al veel van de wereld gezien. Inmiddels zijn ze meer gesetteld, mede door hun jonge zoon, en vonden ze het tijd om weer terug te keren naar Nieuw-Zeeland. Het echte reisleven konden ze nog niet opgeven, dus kwamen ze samen op het idee om een oude truck volledig om te bouwen tot een waar droomkasteel.

Truck

Wanneer de wagen is opgevouwen zie je er op het eerste zicht niet veel bijzonders aan. Volgens eigenaar Justin voldoet de kleine vrachtwagen dan ook volledig aan alle eisen om als een normale auto de weg op te kunnen. Vervolgens begint het koppel samen de truck uit te vouwen. De kasteeltorens komen naar voren en de wagen is zelfs voorzien van een prachtige kapel. Het lijkt even wat werk te zijn, maar aan het eindresultaat te zien is dat het zeker waard!

Interieur

Het kasteel is voorzien van alle benodigdheden. Met name de grote keuken is van alle luxe voorzien. Zelfs een grote stoofoven met gasstel is ingebouwd om te kunnen koken. De grote openslaande deuren aan de zijkant van de wagen geven een ruimtelijk, licht gevoel. Aan werkelijk alles is gedacht om zo comfortabel mogelijk de weg op te kunnen. En wat je op het dak van deze unieke auto zal vinden, zal je helemaal verbazen!

Benieuwd naar het volledige interieur en handige gadgets in deze truck? Bekijk dan de volledige video hier:

Lees ook: Oom laat deze oude garage achter en wat de familie binnen aantreft is ongelooflijk!

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Living Big In A Tiny House | Beeld: Videostill, YouTube