Dit vertelt de kleur van de tulpen die jij kiest over jou als persoon

Zeg jij precies wat je wilt zeggen met je tulpen?

Tulpen komen in verschillende kleuren, maar wist je al dat de kleur die je kiest heel veel over jouw als persoon kan zeggen? Elke kleur betekent weer iets anders en het zegt ook iets over wat je iemand toewenst. 

Welke kleur tulp kies jij meestal?

Rood of roze

Rode tulpen staan voor hetzelfde als de rode rozen, namelijk; liefde en romantiek. Als je rode tulpen krijgt van je partner dan weet je dat diegene echt van je houdt. Krijg je de roze variant, dan houdt de persoon in kwestie van je op een vriendschappelijke manier. Dit is dus ook de perfecte bos bloemen voor een goede vriend of vriendin om te laten zien dat je van ze houdt.

Wit

Oh oh… heb je wat goed te maken? De kleur wit staat voor ‘onschuld’ en daarom staat deze kleur symbool voor sorry zeggen en vragen om een tweede kans. Deze kleur is ook erg geschikt om aan iemand duidelijk te maken dat je de fouten uit het verleden vergeeft.

Geel en oranje

Jij bent wel een vrolijk persoon, of niet? Gele tulpen staan namelijk voor plezier. Mensen die deze tulp uitkiezen zijn van nature heel blij en willen dit ook in hun huis terug laten komen. Ook als je iemand heel blij wilt maken kun je gaan voor deze kleur. De oranje kleur toont trots. Als je enthousiast bent over iets wat iemand bereikt heeft, kun je het beste gaan voor de kleur oranje.

Paars

Paars is een elegante en koninklijke kleur. Het straalt rust en spiritualiteit uit. Als je iemand deze tulp geeft wens je diegene rust in zijn of haar leven en deze kleur kan dus altijd. Het is de veiligste keuze onder de tulpen.

Alle kleuren

Als je niet kunt kiezen en je een bos met alle kleuren kiest, dan ben je of heel besluiteloos of je wenst iemand alle bovenstaande dingen toe. Misschien een onbeantwoorde liefde waar je veel plezier mee beleeft?

Lees ook: Deze 5 dingen weet je huisarts direct over je als je de praktijk binnenloopt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere