Compleet uitgebrande woning staat op Funda gewoon te koop

uitgebrande woningen Funda

Een opmerkelijk gezicht op Funda waarbij deze uitgebrande woning aangeboden wordt

Misschien ben je nog wel op zoek naar een nieuwe woning? Dan is deze uitgebrande woning in Dordrecht misschien wel de woning die je zoekt. Echter, bij deze woning zitten er overduidelijk heel wat ogen en haken aan, want het huis in compleet uitgebrand! Wij kunnen ons niet voorstellen dat een woning op deze manier verkocht kan worden. En aan de foto’s te zien wordt het nog een hele klus voor de nieuwe bewoners om dit huis op te knappen.

‘Geïnteresseerden kunnen tot 15 uiterlijk 15 mei een bod uitbrengen.’

Expertiserapport

Ard Maters, die als makelaar voor de uitgebrande woning optreedt, zegt voor het eerst een woning als deze zo te moeten verkopen. “Iemand moet het geld en de middelen hebben om het helemaal op te knappen, want het is nu volledig onbewoonbaar”, zo vertelt hij aan het AD. Na de brand is een expertiserapport van de woning opgesteld waar in te lezen is dat de herstelkosten voor de woning op zo’n 174.700 euro uitkomen. Vrijwel alles in de woning dient vervangen te worden. De woning wordt op Funda aangeboden als ‘prijs op aanvraag’. 

Grote brand

Vorig jaar juni werd de woning in Dordrecht getroffen door een grote brand. De hulpdiensten moesten tot twee keer toe uitrukken om het vuur te doven. Even na middernacht brak de brand uit en gelukkig was er op dat moment niemand in de woning aanwezig. Vrij snel had de brandweer de brand onder controle, maar rond 04:00 uur werden de hulpdiensten opnieuw opgeroepen. De brandweer heeft toen besloten het gehele plafond uit de woning te halen en opnieuw te blussen.

Eerste reacties zijn al binnen

“Vaak zie je dat dit soort woningen door handelaren wordt opgekocht”, zo vertelt de makelaar. “Die kunnen het dan opknappen.” De woning bezichtigen is helaas niet mogelijk. Het huis kan alleen gekocht worden op basis van het rapport en de foto’s die van de woning zijn gemaakt. “Dat gebeurt bij huizen die geveild worden ook.” Zelf twijfelt de Dordtse makelaar er niet aan of het verkocht wordt: “Ik heb de eerste reacties zelfs al binnen. We gaan zien wat eruit komt.”

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de uitgebrande woning. Voor de complete advertentie op Funda klik hier.

uitgebrande woning Funda uitgebrande woning Fundauitgebrande woning Fundauitgebrande woning Funda

Lees ook: Dit is momenteel het meest bekeken huis op Funda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Funda, AD | Beeld: Funda