Wauw! Op dit vakantiepark slaap je in een gebruikt wijnvat

Wijn-vakantiepark

Het wijnvat is getransformeerd tot luxe hotelkamer

We hebben de perfecte vakantieplek voor wijnliefhebbers gevonden! In Duitsland is er namelijk een vakantiepark waar je in een gebruikt wijnvat slaapt. En als kers op de taart, je kunt er ook nog eens onbeperkt wijn drinken! 

Wijnvaten

In het groene Sasbachwalden in Duitsland ligt een vakantiepark waar je geen normale huisjes gaat vinden. Ze hebben namelijk wijnvaten helemaal getransformeerd tot luxe hotelkamers. En in deze wijnvaten ontbreekt het je aan niets.

Zwarte Woud

Het vakantiepark heeft de toepasselijke naam ‘Schlafen im Weinfass‘ (slapen in wijnvaten) en ligt in het bekende Zwarte Woud. Door de hoge ligging van de wijnvaten krijg je een uniek beeld van een stukje ongerepte natuur. Prachtig! Ook zijn hier tal van wandelpaden en mooie gebieden om ter voet te ontdekken.

Je bent er snel

Handig om te weten: Sasbachwalden ligt ongeveer 5,5 uur rijden vanaf Utrecht. Binnen een paar uur kun jij al aan je Duitse wijn nippen terwijl je van de prachtige omgeving geniet. Wat een fijn vooruitzicht!

En de prijs?

De prijs voor een overnachting is rond de 168 euro voor twee personen. Hierbij krijg je een overnachting, een mand vol streekproducten, drie flessen wijn en een heerlijk ontbijt. Het ontbreekt je hier dus aan helemaal niets.

Lees ook: Goed nieuws voor alle wijnliefhebbers: wijn proeven kan je slimmer maken

Bron: Kijk & Vergelijk | Beeld: Unsplash, Tobias Rademach