Peperdure villa te koop met zeer ‘bijzondere’ slaapkamers

De villa is prachtig, de slaapkamers daarentegen…

In het Engelse Middlesex wordt wel een heel opvallende villa te koop aangeboden. De foto’s van de woning gaan inmiddels de hele wereld over vanwege zijn bijzondere slaapkamers. Aan het luxueuze optrekje hangt een behoorlijk prijskaartje, namelijk omgerekend zo’n 1,7 miljoen euro.

Wat vind jij van de opvallende slaapkamers?

Loeren

Als iets Nederlands is, is het wel onze behoefte om bij anderen naar binnen te kijken. Tig mensen zitten maar wat graag op Funda om even naar binnen te kunnen kijken bij anderen. Maar laten we ons eens niet beperkten tot de Nederlandse huizenmarkt. Ook in Engeland hebben ze pareltjes op de markt. Neem nu eens dit bijzondere optrekje.

Bijzonder

Van de buitenkant is er niets bijzonders te zien aan deze Engelse villa. Op het eerste gezicht ziet de woning er netjes, strak en verzorgd uit. De foto van de keuken hieronder toont aan dat het er modern uitziet. Toch is niet alles wat het lijkt als we alle foto’s van de binnenzijde van de villa bekijken. Met name wanneer we bij de foto’s van de slaapkamers terecht komen valt ons iets bijzonders op…

Bekijk de slaapkamer op de volgende pagina.

Pagina 1/2