Man bouwt vliegtuig om naar een bewoonbaar huis en de binnenkant is erg bijzonder

Moet je de binnenkant van dit vliegtuig eens zien!

Bruce Campbell, een 64-jarige gepensioneerde elektrotechnicus, had altijd een creatieve visie. Toen hij begin twintig was, kocht hij een stuk land van 10 hectare voor 23.000 dollar diep in het bos van Hillsboro, Oregon met een heel duidelijke visie in gedachten. Van een oud vliegtuig en een goed stuk land maakte hij het meest unieke huis op aarde.

Moet je de binnenkant eens zien!

Innovatief plan

Van jongs af aan hield Campbell ervan om te sleutelen aan oude voorwerpen om nieuwe dingen te creëren. Zijn plan voor dit stuk land was om een huis te bouwen voor zichzelf, bestaande uit verschillende vrachtauto’s. Het klonk als een innovatief plan, maar dit alles was tot hij hoorde van een huis dat iemand anders had gebouwd. Ongeveer twee decennia later hoorde Bruce Campbell van Joanne Ussery, een kapper uit Mississippi die een Boeing 727-vliegtuig kocht en het tot haar huis transformeerde. Haar vorige huis brandde af, dus daarna besloot ze om een functioneel vliegtoestel te bouwen naast een vredige oever van het meer. Dit zette de jonge Campbell aan het denken om ook zijn eigen plannen om te gooien.

Boeing 727-vliegtuig

In 1999 besloot Campbell om een Boeing 727-vliegtuig van Olympic Airways te kopen voor maar liefst 100.000 dollar. Toen hij het toestel eenmaal had gekocht, moest hij het enorme voertuig naar het bos in Oregon vervoeren. Omdat het toestel vanuit Athene, Griekenland moest worden geïmporteerd, bleek dit nog een hele klus te zijn. De transportkosten liepen uiteindelijk op naar zo’n 120.000 dollar, wat betekende dat het project in totaal 220.000 dollar heeft gekost. Maar het leek erop dat Campbell op elke manier zijn centen zou verdienen op meer manieren dan hij had verwacht.

Bekijk de foto’s op de volgende pagina hoe de binnenzijde van dit fantastische huis eruit ziet!

Pagina 1/2