Jong stel koopt vrachtwagen om in te wonen en verbouwt het tot prachtig appartement


Ze weten een gewone vrachtwagen om te toveren tot paleis!

Voor veel fervent reizigers is het een droom: een bus of vrachtwagen ombouwen om er in te kunnen leven. Een gewone camper is niet goed genoeg en natuurlijk niet naar smaak; Nee, deze reizigers willen hun eigen samengestelde huis. Zo ook Iona Stewart en Martin Hill, een jong koppel uit het Verenigd Koninkrijk. Zij bouwden een vrachtwagen om tot een waar paleisje.

Het resultaat mag er wezen!

Vrachtwagen

Iona en Martin kochten een kanariegele vrachtwagen voor 3.600 Britse ponden, omgerekend zo’n 4000 euro. Ze houden allebei enorm van reizen. Naar verluidt woonde Martin Hill al een aantal jaar in een busje, maar het koppel wilde graag iets met zijn tweeën hebben. Daarom besloten ze de vrachtwagen te kopen en hem zelf te verbouwen. Ze werkten op dat moment allebei niet, dus ze konden er al hun tijd aan besteden. Het resultaat mag er wezen!

Klussen

Het reislustige jonge koppel heeft de vrachtwagen helemaal zelf verbouwd. Volgens Iona haar Facebookpagina was het lastigste de buitenkant: ze wilden het eruit laten zien als een echte camper, niet een vrachtwagen met ramen erin. En dat is gelukt, want de vrachtwagen ziet er van binnen en van buiten erg modern en chique uit. De hele verbouwing kostte naar verluidt 20.000 pond (22.500 euro). Omdat Iona en Martin alles zelf deden, konden ze daarop besparen. Wel moest er isolatie, een vloer, meubels, een keuken en een badkamer gekocht worden.

Huis

De camper moest niet gewoon een veredelde tent worden. Nee, Iona en Martin gingen er volledig voor. Ze isoleerden de wagen en installeerden een echte keuken en badkamer. Ze slapen niet op een matrasje op de grond, maar hebben een bed, een kledingkast en een woonkamertje met een bank. Hun vrachtwagen is luxer dan de meeste appartementen! Kosten noch moeite zijn gespaard en dat is te zien aan het resultaat.

Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk op de volgende pagina!

Pagina 1/2