Vrouw vertelt: ‘Ik ben er onlangs achtergekomen dat mijn broer een zoon heeft’

zoon

‘En hij weet het zelf niet eens’

Maria* is er onlangs achtergekomen dat haar broer Erik een zoontje heeft. Erik en de rest van hun familie weten niet van het bestaan van dat jongetje af. Maria heeft aan de moeder beloofd dat ze het niet verder zal vertellen en loopt nu dus met een groot geheim rond. Op Reddit vraagt ze lezers om advies.

Verliefd, verloofd, uit elkaar

“Vier jaar geleden had mijn broer Erik een relatie met een meisje genaamd Tanja. Ze was ruim tien jaar jonger dan hij”, begint Maria haar verhaal. “Ik heb haar destijds een keer gezien bij een bruiloft van een familielid. Ze was duidelijk erg verliefd op mijn broer en niet veel later verloofden ze zich. Toch liep de relatie uiteindelijk stuk en werd de verloving verbroken. Erik was er aardig kapot van, maar wist zich te herpakken en is inmiddels gelukkig getrouwd.”

Als twee druppels water

Erik en Maria hebben een goede band en wonen een paar dorpen bij elkaar vandaan. Onlangs moest Maria iets hebben dat bij haar eigen supermarkt niet te verkrijgen was, dus ging ze naar een filiaal verderop. “Daar kwam ik Tanja tegen. Ze duwde een supermarktkar voor zich uit waar een jongetje in zat. Toen we oogcontact maakten, zag ik het meteen: Erik is de vader van dat jongetje. Hij had Tanja’s blauwe ogen, maar leek verder als twee druppels water op Erik. Ik was enorm verbaasd en Tanja zag dat, dus kwam ze op me af en smeekte me om het niet aan Erik te vertellen.”

Lees verder op de volgende pagina!