Wauw: doe eens een aluminiumbal bij je was in de droger! Dit is fantastisch!

aluminiumbal

Wassen zal nooit meer hetzelfde zijn met deze tips

Schuif jij de was doen ook altijd voor je uit? Dan ben jij echt niet de enige. Het klusje is niet leuk en vrijwel niemand kijkt uit naar de zoekactie die je moet uitvoeren naar de vermiste sokken. Of het opvouwen van t-shirts. Gewoon stom allemaal. Gelukkig kun je het klusje wat makkelijker maken door een aluminium bal in de droger te doen. 

De was doen wordt dankzij deze tip wat minder vervelend.

Mom hacks
Gelukkig zijn er mensen die de daad bij het woord voegen en op zoek gaan naar handige tips om het wassen voor iedereen wat eenvoudiger te maken. Helemaal als je kinderen in huis rond hebt banjeren is eenvoudigheid meer dan welkom. ‘Mom Hacks’ zette een filmpje met al deze tips en trucs op YouTube, waar wij nu dankbaar gebruik van maken.

Wist je dat de matte en glanzende kant van aluminiumfolie trouwens puur toevallig is? Veel mensen denken dat het een functie heeft, maar niets is minder waar. Wij hebben wel eens gehoord dat de matte kant een betere geleider is, omdat je hiermee een vlakker oppervlak zou creëren. De glanzende kant zou meer hitte vasthouden waardoor je vlees of vis krokanter uit de oven komt. Hier is dus helemaal niets van waar! Sterker nog, het heeft zelfs helemaal geen functie! Dat aluminiumfolie een glimmende en een matte kant heeft, is puur het gevolg van het ontwikkelingsproces.

Het is gebruik van aluminiumfolie in de wasmachine of droger is niet schadelijk voor de machines. Je kleding zal niet meer elektrisch opgeladen worden, omdat de folie alle elektrische lading zal absorberen. Daardoor zullen je kleren minder pluisjes en vuil vasthouden.

Op de volgende pagina hebben we de instructies en een mooi filmpje staan!

Pagina 1/2