Zet de barbecue maar vast klaar! Dit weekend temperaturen boven de 25 graden

Zondag kan het mogelijk boven de 25 graden worden

De weersvoorspellingen voor het begin van deze week zijn nog niet optimaal. De dagen zien er tot en met vrijdag grijs en grauw uit. Gelukkig komt daar verandering in, want dit weekend stijgen de temperaturen naar zomerse waarden. Met name aankomende zondag wordt het prachtig weer om lekker te gaan barbecueën!

Ga jij dit weekend barbecueën in de achtertuin? 

Wisselvallig

Raymond Klaassen van Weerplaza sprak met het AD over de komende weersverwachting. “Zondag kan het zomaar zomers warm worden met maxima die ruim boven de 25 graden kunnen uitkomen”, vertelt Klaassen. De zonaanbidders moeten helaas nog wel even geduld hebben, want eerst hebben we te maken met frisse en natte dagen. “Het etiket wisselvallig kunnen we uitstekend op deze week plakken.”

Zomerse temperaturen

En dan door naar het weekend, want zaterdag kan het op veel plaatsen al ruim 20 graden worden. Zondag is het helemaal feest, want dan kan het zomers warm gaan worden met temperaturen boven de 25 graden! Of de zomerse temperaturen aanhouden tot na het weekend is nog even afwachten. In ieder geval zetten wij onze barbecue alvast klaar in de tuin!

Lees ook: Wonen in eens sprookjeshuis? Het kan, want dít kasteeltje met torentje staat nu te koop

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pxhere