Heb je de weersverwachtingen voor dit weekend al gezien? Hier worden wij écht vrolijk van!

Vooral zondag wordt het héérlijk weer!

De komende dagen is het nog even afzien, met lagere temperaturen en een matig zonnetje. Maar vanaf zaterdag beginnen de weerskaarten er een stuk zonniger uit te zien!

Met name zondag zou het wel eens opvallend warm voor de tijd van het jaar kunnen worden, met een strakblauwe lucht en temperaturen van misschien wel 20 graden. Dit komt doordat de wind de komende dagen naar het zuiden draait en zorgt voor droge, warme lucht.  Vrijdag en zaterdag zijn overgangsdagen, met zo’n 13 tot 15 graden. Er wordt weinig bewolking verwacht, dus ook die dagen worden zeer aangenaam.

Woensdag en donderdag blijft het fris: ,,Voor zover we nu kunnen voorspellen is het morgen en overmorgen eigenlijk te koud voor de tijd van het jaar”, aldus Weerplaza. Het wordt rond de 10, 11 graden. ,,Te koud voor een zomerjasje.” Die lage temperatuur is volgens Weerplaza onder meer te wijten aan de koude Noordzee, en een noordwestenwind. In het westen is er de meeste kans op zon. Nog even doorzetten dus, zondag kunnen we met z’n allen op het terras! Wij kunnen niet wachten…

Bron: AD