Win: 3x een pakket uit de zomercollectie van Patty Brard

De presentatrice heeft weer een kleurrijke collectie uitgebracht

Nu het zonnetje volop schijnt, krijgen wij nóg meer zin in de zomer. En dat komt goed uit, want Patty Brard heeft net een collectie uitgebracht met items voor de ideale zomerdag. De ‘From PB With Love’-zomercollectie ligt sinds deze week in de schappen van de Kruidvat, en we hebben nog meer goed nieuws. Wij mogen namelijk drie mensen blij maken met een pakket uit deze collectie. 

Betaalbare zomercollectie

Voor de zomercollectie heeft de presentatrice zelfs haar eigen sneaker ontworpen. “Ik had nooit gedacht ooit nog een eigen sneaker te mogen ontwerpen. In mijn beleving doen alleen grote sterren in Amerika dat”, aldus een blije Patty. De schoenen zijn chique en hip, zwart met goud en – hoe kan het ook anders als Patty Brard iets ontwerpt – panterprint. En het allerfijnste is dat ze erg betaalbaar zijn. Verder bestaat de collectie uit kleding, zoals Ibiza-jurkjes, en natuurlijk alle benodigdheden voor een stranddag. Van een strandtas en zonnebril tot een koeltas en waterfles, Patty heeft aan alles gedacht.

Vrolijke kleuren

De producten zijn allemaal uitgevoerd in vrolijke pastelkleuren, en natuurlijk her en der wat panterprint, waardoor je meteen zin krijgt in de zomer. Of je deze zomer nu op het vliegtuig stapt, in eigen land op vakantie gaat of tot rust komt in tuinesië, er zit vast en zeker een item voor je bij. Want strandlakens met bijbehorende anti-wegwaaiknijpers (ja, die bestaan echt) komen natuurlijk op ieder strand van pas. Een ding is zeker: met de items uit deze zomercollectie ben je klaar voor de zomer!

Win: 3 x een pakket

Ben jij enthousiast geworden over de From PB With Love’-zomercollectie? Snappen we! Daarom mogen wij maar liefst drie mensen blij maken met een pakket uit de collectie van Patty Brard. Ieder pakket bevat:

  • Een ketting
  • Oorbellen
  • Een opvouwbare boodschappentas
  • Een zonnebril
  • Een setje party-artikelen (slingers, glitterballonnen, panterprint-tafelkleed)

Meedoen aan de winactie is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in voor 9 juni. Als jij hebt gewonnen ontvang je van ons bericht en wordt het pakket thuisbezorgd.

De zomercollectie van Patty is vanaf 30 mei online verkrijgbaar exclusief op Kruidvat.nl en vanaf 1 juni in de winkels van Kruidvat.

Lees ook: Patty Brard is bezig met een serie over haar eigen leven

Beeld: Kruidvat/Patty Brard