WIN: 3x een pakket uit de Patty Brard-voorjaarscollectie

Patty Brard win

Patty Brard is terug met haar vrolijke huis- en tuinartikelen

Sinds vorige week liggen ze weer in de winkels van de Kruidvat: de vrolijke en kleurrijke huis-, tuin- en keukenartikelen van Patty Brard. Panterprint toiletpapier, een gouden gieter en nog veel meer praktische producten: zo wordt huishouden en tuinieren een feestje.

From PB with Love

Sinds 18 april is Patty’s collectie ‘From PB with Love’ exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat. De presentatrice is met allerlei handige tuin- en schoonmaakartikelen op de proppen gekomen, van een schoffelset tot een stoffer en blik. En ook het geliefde panterprint toiletpapier is terug! De collectie bestaat uit twee verschillende stijlen, naast natuurlijk Patty’s eigen, exclusief voor haar ontworpen panterprint, ook een zeer bijzondere combinatie van pastelkleuren, die dit voorjaar de hit van het seizoen zijn. De poederkleuren geven deze collectie een heel frisse, vrolijke en hippe voorjaarsuitstraling.

Maak 3 x kans op een pakket

De artikelen zijn zo lang de voorraad strekt verkrijgbaar bij de Kruidvat. Daarnaast maak je ook kans om één van onze 3 Patty Brard-pakketten te winnen. Elk pakket bevat:

  • Een stoffer en blik
  • Een rol panterprint toiletpapier
  • Tuinhandschoenen
  • Een afwasborstel
  • Een bloemenset (knipper en bladenrasper)

Deelnemen aan deze winactie is heel eenvoudig. Vul het onderstaand formulier in vóór 3 mei 2021 23:59 uur. Winnaars ontvangen bericht en krijgen een pakket thuisgestuurd.

Patty Brard artikelen