Ze zien er misschien uit als gewone kussens, maar dit is wat er gebeurt als hij zijn hand er overheen haalt! Wauw!

Deze geweldige ontdekking werd gedaan door journalist Steve Noviello, die een filmpje van een vriend deelde die zijn hand over wat “zeemeermin-kussens” veegde in een meubelzaak in Nebraska (Amerika). Dit willen we er wel even over zeggen: deze kussens bestaan al een tijdje. Het van kleur veranderende pailletten idee is door allerlei winkels gebruik, maar om de één of andere reden heeft Steve’s filmpje nu pas echt harten weten te raken over de hele wereld. Hij is werkelijk geobsedeerd door deze kussens, net als het gehele internet.

Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf:

Goed gevonden en wij vinden het ontzettend cool, daarom delen we het graag met je! De kussens heten dus “zeemeermin-kussens”, omdat ze van kleur veranderen net zoals een vis in een vrouw verandert als het een een zeemeermin wordt. Ja ja!

En het beste eraan, maakt Steve’s vriend duidelijk, is dat ze eigenlijk duizend kussens in één zijn. Je kunt er letters in maken, een mooi ontwerp tekenen, of gewoon voor twee verschillende kleuren kiezen. Geweldig! Steve’s Facebook pagina wordt overspoeld met nieuwe volgers en fans die hem vragen waar ze in vredesnaam deze mystieke woondecoratie kunnen kopen.


Pagina 2/2