Is de batterij van jouw iPhone snel leeg? We hebben de oplossing!

Apple

Zo los je het op met de hulp van Apple!

Na de laatste update zijn er heel veel klachten geweest dat iPhones sneller leeg zijn en vooral ook trager werken. Apple kwam toen met een verklaring dat ze dit niet bewust gedaan hebben, zoals wel gesuggereerd werd. Ze zouden op die manier aan willen zetten tot het kopen van een nieuwere iPhone. Dit bleek uiteindelijk niet het geval te zijn, aldus het bedrijf. 

Ze komen nu gelukkig wel met een oplossing.

Kracht
De traagheid van de telefoons komt voornamelijk door de ‘chemische leeftijd’ van de batterij. Doordat deze verouderd zijn, kan het zijn dat de iPhone trager is en minder lang mee gaat. De iOS update (10.2.1) was bedoeld om de telefoons meer kracht te geven, zodat de telefoons niet plotseling meer zouden uitvallen. Dit resulteert helaas wel in een trager werkend apparaat.

App
Apple wil de gebruikers van de verouderde telefoons tegemoet komen. De kosten om een batterij te laten vervangen zijn normaliter 89 euro, maar tot en met 31 december 2018 betalen klanten maar 29 euro. Ook komt Apple in een paar maanden met een update waardoor je kunt zien hoe ‘gezond’ de batterij nog is. Zo weet je dus precies of de batterij aan vervanging toe is en ook welke apps je telefoon zo snel leeg slurpen.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere

Array