Lifehack: deze geheime trucjes op Spotify kende je nog niet

4. Throwbacks

Ben je op zoek naar een gouwe ouwe van Whitney Houston of Britney Spears? Grote kans dat je door een gigantische muziekbibliotheek moet scrollen voor je het juiste nummer vindt. Tip: zoek op de naam van de artiest, gevolgd door het jaartal waar je naar op zoek bent. Zo vind je gemakkelijk de 90’s, 80’s of 60’s muziek die je zoekt.

5. Shazam

Loop je in de supermarkt, kroeg of winkel en hoor je zo’n lekker nummertje? Met de app Shazam vind je ‘m binnen een paar seconden. Handig om te gebruiken, aangezien je Shazam makkelijk aan je Spotify koppelt. Zo staat-ie gelijk in je afspeellijst!

6. Overzichtelijk

Heb je een afspeellijst voor tijdens het sporten? En fietsen? En ook voor tijdens het douchen, wandelen en koken? Grote kans dat het een flinke warboel is geworden. Vanaf nu niet meer, aangezien je in Spotify gewoon mapjes kunt aanmaken. En in die mappen stop je per categorie je afspeellijsten. Open Spotify op je laptop of computer, klik op ‘bestand’, klik vervolgens op ‘nieuwe afspeellijstmap’ en voíla: er is weer overzicht.

Pagina 2/2

Lees ook: Deze dagelijkse gewoonte zorgt ervoor dat je minder snel verkouden wordt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: &C | Beeld: Unsplash