Maak je WiFi signaal binnen 2 minuten 4 keer zo sterk!

Slecht signaal

Hoewel wifi-verbindingen natuurlijk een zegen zijn, omdat we er vrijwel overal en altijd door verbinding kunnen hebben met het internet, is de kwaliteit ervan vaak nog afhankelijk van de locatie waar je jezelf bevindt. Soms laat de sterkte van het signaal echter nog duidelijk te wensen over. Daar heeft de man uit deze video echter iets geweldigs op gevonden.

Wifi versterken

De methode uit het filmpje is bewezen effectief, hij versterkt namelijk de wifi-ontvangst. Deze is normaal gesproken gemiddeld twee streepjes en de ontvangst wordt op deze manier verbeterd tot wel vier streepjes, variërend tussen drie en vijf. Werkelijk het enige wat je ervoor nodig hebt is een leeg blikje. Dit moet je open kunnen snijden of knippen. De truc zit in het aluminium van lege blikjes. Dat kan het wifi-signaal aanzienlijk versterken.

Truc

Zo ga je te werk: zorg ervoor dat je een leeg blikje hebt en haal het lipje hier vanaf. Snijd de onderkant van het blikje eraf met een mes of scherpe schaar. Begin ook met de bovenkant eraf te snijden, maar laat deze door middel van een strip van zo’n twee centimeter zitten. Snijd het blikje in de lengte helemaal open zodat je hem uit kunt vouwen. Pas op je vingers! Rijg het opengesneden blikje aan een antenne van je router en herhaal dit met nog een blikje. Zo heb je twee kleine aluminium schoteltjes die het signaal versterken. Bekijk de video om te kijken hoe het werkt.

Bekijk de instructievideo hieronder en laat je verrassen:

Pagina 2/2