Heb je Sint-Stress? Zo maak je binnen vijf minuten een Sinterklaasgedicht

Zo flans je snel dat Sinterklaasgedicht in elkaar

Het is bijna zover: pakjesavond. Heb jij nog heel veel te doen en staan gedichten ook nog op je to-do-lijstje? Dan kunnen we je gelukkig helpen. In een paar simpele stappen heb je dat gedichtje zo in elkaar geflanst. Je hebt er maar vijf minuten voor nodig. 

Minder stress, betekent meer plezier!

Steekwoorden
De eerste stap is steekwoorden bedenken. Denk goed aan degene waar je een gedichtje voor gaat schrijven. Heeft diegene hobby’s, werk, opvallende karaktertrekjes of voorkeuren? Die dingen kunnen je enorm helpen bij het schrijven van een gedicht.

Dichtmachine
Nu gaan we er vaart achter zetten. Het doel van deze truc is natuurlijk ook het snel schrijven van een Sinterklaasgedicht. Hiervoor gebruik je de dichtgenerator. Binnen een paar minuten rolt er zo een gepersonaliseerd gedicht uit en ben je zo goed als klaar. Vul de steekwoorden die je bij stap een bedacht hebt in en druk op de knop. Zo makkelijk kan het zijn!

Opfleuren
Natuurlijk lijkt een wit velletje met wat woorden heel ongezellig. Daarom gaan we het nu nog wat opfleuren. Het enige wat je hoeft te doen is sintplaatjes en -stickers op te zoeken. Plak die bij het gedicht en je hebt een gezellig ogend en leuk Sinterklaasgedicht. Niemand die merkt dat jij er geen uren aan hebt besteed en zo heb jij meer tijd over voor de cadeautjes!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld ter illustratie