Geniale truc om muesliverpakking te sluiten gaat heel het internet over

truc muesliverpakking sluiten

Dat we hier niet eerder aan hebben gedacht

Liefhebbers van een schepje granola of muesli door de yoghurt weten het als geen ander: die kartonnen verpakkingen sluiten voor geen meter. Of je nu die kleine inkeping gebruikt om de boel te sluiten of niet, de doos schiet al gauw open en de boel is binnen no-time niet meer knapperig. De Britse Becky Holden vond een oplossing voor dit probleem en deelde haar briljante uitvinding op Facebook.

 

“Ik moest dit wel delen”

De Britse Becky deelde onlangs een aantal foto’s en een video van perfect gevouwen muesliverpakkingen op Facebook. Met het bovenschrift: “Ik moest dit wel delen”, vloog het bericht van Becky al gauw heel het internet over. De Britse vrouw laat weten dat ze al jaren problemen heeft met het sluiten van muesliverpakkingen. “Het heeft me veertig jaar gekost om er achter te komen wat de correcte manier is om een doos cornflakes te sluiten”, deelt ze op Instagram.

Speciale vouwtechniek

Met een speciale vouwtechniek – die je in onderstaande video kunt bekijken – laat Becky zien hoe je de dozen sluit. “Het is simpelweg geniaal. Het kost je maar enkele seconden”, schrijft de Britse vrouw. Inmiddels is de video zo’n 100.000 keer gedeeld en ook wij zijn razend enthousiast. Ga jij je muesliverpakkingen vanaf nu ook op deze manier bewaren?

Lees ook: Met deze trucjes kom je makkelijk van mos af

Bron: Margriet | Beeld: The cornucopia of breakfasts, door ms.akr onder de licentie CC BY 2.0