Verjaardag vergeten? Dit zijn leuke last minute verjaardagscadeautjes

Geen stress!

Door het drukke leven dat velen leiden, schiet iets er nog weleens bij in. Je vergeet dat je nog een pakketje moest wegbrengen of het is je ontgaan dat je had afgesproken met die ene vriendin. Zo is het niet de eerste – en waarschijnlijk helaas ook niet de laatste – keer dat we iemands verjaardag vergeten. Moet je op het laatste moment nog een cadeautje bedenken? Dan hebben we hier een paar tips.

Kaartjes in huis

Ben jij iemand die standaard verjaardagen vergeet? Zorg dat je dan in elk geval altijd verjaardagskaarten in huis hebt. Als je weer iemands verjaardag op de dag zelf vergeten bent, kun je snel iets online bestellen (vaak is het de volgende dag al in huis) en het adres van de jarige Jet of Job invullen als bezorgadres. Op de verjaardagsavond zelf kun je in elk geval een kaartje geven waarin je schrijft dat het cadeautje nog komt. Zo heeft het feestvarken ook meteen iets om de volgende dag naar uit te kijken.

Geef een doe-cadeau

Een dagje weggaan met een goede vriendin is altijd leuk! Het levert vaak goede gesprekken op die je voert onder het genot van een hapje of drankje. Schaf snel een kaartje aan bij de supermarkt – die zijn tegenwoordig toch vaak tot 21:00 uur open of grabbel een kaartje uit je kaartenverzameling  en schrijf een lieve boodschap over jullie dagje uit in de kaart. Wel meteen een datum prikken om te voorkomen dat het erbij blijft.

Een bioscoopbon

Het ligt een beetje voor de hand om te geven, maar velen maak je al snel blij met een cadeaubon. Zo blijft een avondje naar de bioscoop bijvoorbeeld bij velen ongekend populair, dus een bioscoopbon cadeau doen is altijd een leuk idee. Je kunt in een kaartje dan een aantal films opschrijven die binnenkort uitkomen. Zo geef je de jarige meteen een aantal ideeën. 

Een blad cadeau

Men zegt weleens dat tijdschriften op z’n retour zijn, maar velen vinden het nog altijd heerlijk om een tijdschrift te lezen. Toch hebben velen geen abonnement op een blad. Een blad cadeau is dan ook een leuk idee om te geven! Degene kan dan zelf kiezen welk magazine hij of zij wil.

Ga nog even snel naar de bouwmarkt

Veel bouwmarkten zijn open tot 20:00 uur of tot 21:00 uur. Als je een leuk cadeautje wilt scoren, kun je dat vaak ook bij de bouwmarkt doen! Zo heeft Praxis bijvoorbeeld een grote tuinafdeling, waar je makkelijk een leuk plantje kunt scoren. Zo hoef je toch niet met lege handen aan te komen op die verjaardag.

Trek een sprintje naar de supermarkt

Ook bij een supermarkt kun je makkelijk leuke cadeautjes scoren. Zo zijn de speciaalbiertjes tegenwoordig niet meer aan te slepen op de vrijdagmiddagborrel. Hoe leuk is het dan om een speciaalbiertjes-pakket cadeau te doen? Even een doorzichtige folie eromheen en je bent klaar! Hieronder nog een paar leuke ideeën voor pakketjes:

  • Borrelhapjes (Olijven, kaas, worst, toastjes, smeersels en wijn);
  • Verschillende soorten wijn;
  • Wellnesspakketje (douchegel, badschuim, zeep, gezichtscrème);
  • Chocoladepakket (bonbons, chocoladerepen, chocolademelk);
  • Tijdschriftenpakketje;
  • Pastapakket (verse pasta, kruiden, groentes, wijn).

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Primera. 

Lees ook: Zes onverwachte dingen waarvoor je nagellakremover kunt gebruiken

Beeld: Pexels