Zo verwijder je zwarte strepen van je houten vloer

Binnen vijf seconden zijn die lelijke zwarte strepen van je houten vloer verdwenen

Bij veel mensen is dit in het huishouden een veel voorkomend probleem: zwarte strepen op de houten vloer. Vaak komen deze zwarte strepen door de zolen van schoenen. Niet alleen op houten vloeren, maar ook op laminaat, pvc en andere soorten vloeren kom je deze lelijke strepen regelmatig tegen. Hard boenen is nergens voor nodig, want met deze truc verwijder je ze binnen vijf seconden. 

Met deze tip hoef je niet in de weer met een dweil.

Zo verwijder je zwarte strepen

Loop je door het huis en spot je weer een zwarte streep op de vloer? Pak dan niet direct de dweil, maar loop even naar je bureau om een stukje gum te pakken. Met een gummetje kun je namelijk heel gemakkelijk die lelijke zwarte strepen van je vloer halen. Veel geboen is dus nergens voor nodig! Ga met het gummetje een aantal keren over de zwarte streep heen en binnen een paar seconden zal de streep verdwenen zijn. Zuig of veeg de rest van de overgebleven resten op.

Tip voor glanzende vloer

Daarnaast hebben we nog een tip voor je om houten vloeren weer te laten stralen. Na verloop van tijd kunnen vloeren er dof uitzien, omdat hier dagelijks veel overheen gelopen wordt. Maak een sopje van één kopje appelcider of appelazijn en voeg hier vier liter warm water aan toe. Meng goed door elkaar en dweil hier vervolgens je vloer mee. Je zal zien dat je vloer weer zal stralen als nooit tevoren!

Lees ook: Met deze noot verwijder je gemakkelijk krassen van een houten vloer

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle TV | Beeld: Pixnio