Dat is lang geleden… Welke bekende presentatrice staat op deze foto van vroeger?

foto

Toen was deze presentatrice al een plaatje

De jaren ’90, het lijkt nog zo dichtbij maar het is alweer dik twintig jaar geleden. Ook voor de dame op deze foto uit de oude doos, zij blaast deze week alweer 49 kaarsjes uit. Dat zou je haar niet geven, want ze is nog altijd een stralende schoonheid. Irene van de Laar werd ontdekt door Linda de Mol tijdens een modellenwedstrijd en in 1994 werd ze Miss Universe Nederland.

Wij kennen haar vooral van het programma De Nachtrijder, waarmee ze in 1995 voor het eerst op televisie te zien was.

Nachtrijder
Terwijl Nederland op één oor lag trok Irene op haar stalen ros door het land door de ‘heetste plekjes van Nederland’ en laat de kijker het leven tussen zonsondergang en opgang zien. Wie zijn de mensen die ’s nachts de straten afschuimen op zoek naar vertier of troost? Irene zocht het uit. Behalve presenteren werpt Irene zich ook op het acteren, in 2002 is ze voor het eerst te zien in de soapserie Onderweg Naar Morgen als Priscilla Bouvier. Later volgden nog rollen in Baantjer en Van Speijck, ook speelde Irene in de verfilming van een Carry Slee-boek.

Op Instagram blikt Irene regelmatig terug naar de jaren ’90 met leuke foto’s:

TB Veronica magazine. In 1903. #veronica #kleinemeisjeswordengroot

Een bericht gedeeld door Irene Van de Laar (@irenevdlaar) op

Loslaten
Irene heeft 2 kinderen: zoon Vince (11) van haar ex Sander en dochter India van haar ex Wessel. India is in augustus naar Denemarken verhuisd voor een studie aan de filmacademie. Daar heeft de moeder het flink lastig mee, het loslaten. “Natuurlijk FaceTimen we, maar het fysieke contact mis ik”, vertelde ze aan Story. De voormalig Onderweg naar Morgen-actrice gaat al 2 jaar vrijgezel door het leven, nadat ze de relatie met haar 9 jaar jongere vriend verbrak. Ja, ze mist een man in het leven, geeft ze toe . “Het huis is best leeg. (…) Maar ik heb gelukkig een rijk sociaal leven, met veel vriendinnen.”

Zo ziet Irene er nu uit, nog steeds een bloedmooie vrouw!

Door de wasstraat gegaan. Dank je @knapinstitute @robpeetoom #pca#haveaniceweekend#40something ?

Een bericht gedeeld door Irene Van de Laar (@irenevdlaar) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Instagram