Fans maken zich grote zorgen om ‘graatmagere’ Josje Huisman: “Eet alsjeblieft wat”

Fans maken zich zorgen om Josje Huisman

Zangeres Josje Huisman krijgt een hoop opmerkingen over haar uiterlijk te verduren nadat ze een foto op haar Instagram plaatste. Veel van haar volgers schrikken van haar ‘veel te magere‘ lijf en uiten hun zorgen in de reacties bij de foto. Hierbij wordt er niet bepaald een blad voor de mond genomen…

Zo luidt een reactie: “Eet alsjeblieft wat”.

Voorbeeldfunctie
Een ander schrijft bij haar foto: “Realiseer je dat je een voorbeeld voor heel veel meisjes was en misschien nog bent. Wees groot, en vertel dat anorexia een heel ernstige ziekte is. Vertel over het belang van goede voeding, dat is belangrijker dan in een Halloweenkostuum tegen betaling uit een auto stappen”, sluit degene het bericht af. “Nee… Die ribben, die te zien zijn omdat je zo mager bent, vind ik echt niet mooi. Het ziet er niet gezond uit”, laat een volgster weten. De vrouw voegt er overigens nog wél aan toe dat ze het niet zegt om de zangeres ’af te breken’, want: “daar houd ik me niet mee bezig.” Sommige volgers nemen het ook voor haar op: “Het is nooit goed. Ze is zoals ze is, klaar”

Mijn eigen gang gaan
Op de foto draagt Josje een jasje waarbij haar decolleté zichtbaar is en juist haar decolleté is voor een aantal volgers aanleiding om Josje te voorzien van het nodige commentaar. Josje zelf maakt zich niet zo druk om de reacties,  zo schrijft ze zelf bij de foto: “Laat me mijn eigen gang maar gaan…”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld Videostill RTL XL